eMagyarország pontok Pásztón

eMagyarország pontok Pásztón

Tisztelt Látogató!

Napjainkban egyre több ismeretre, információra van szükségünk. Életesélyeinket leginkább az határozza meg, mennyire vagyunk képesek megérteni a körülöttünk lévő világot, és mennyire vagyunk képesek megértetni magunkat a világgal. Szerencsére, mindannyiunk rendelkezésére áll egy nagyszerű eszköz, az internet, amely segít abban, hogy a világot megismerhessük, és abban is, hogy a világ megismerjen bennünket.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium célja, hogy valamennyi állampolgár számára esélyt kínáljon a világhálóhoz való csatlakozásra. Ezért indítottuk el az eMagyarország Programot, amelynek keretében közösségi internet-hozzáférési pont nyílik az ország szinte valamennyi településén.

Az "@" jelet ábrázoló KRESZ-tábla révén könnyen megtalálható eMagyarország Pontok ingyen vagy maximált áron, rendszeres nyitva tartással biztosítják az internet-hozzáférést minden érdeklődő számára. A 2005. év végéig megnyíló mintegy 2800 intézményben képzett munkatársak segítik a gyakorlatlan internetezőket az első lépések megtételében.

A világháló felfedezését szolgálja az eMagyarország Portál is, ahol a hírek mellett tematikus linkgyűjtemény és ingyenes e-mail is a látogatók rendelkezésére áll.

Bízom benne, hogy az eMagyarország Pontok felkeltették az Ön érdeklődését is, s hamarosan Ön is rendszeres használója lesz a világhálónak, a modern, európai Magyar Köztársaság új közművének.

Kovács KálmánPásztón jelenleg egy eMagyarország pont működik az alábbi címen:

Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ
3060 Pásztó, Nagymező út 3.
Akadálymentesített

E-mail:K0155@koznet.hu
Telefon:32/463-361
Fax:32/463-361
 
Nyitva tartás:
Hétfő:11.00-17.00
Kedd:11.00-17.00
Szerda:11.00-17.00
Csütörtök:---
Péntek:11.00-17.00
Szombat:  9.00-13.00
Vasárnap:---