HIRDETMÉNY

TISZTELT LÁTOGATÓK, HOZZÁTARTOZÓK!
A járványügyi helyzetre való tekintettel az érintett, fokozott védelemre szoruló csoportba tartozó idős lakóink életének és egészségének védelmében intézményünk 2021. november hónap 02. napjától visszavonásig intézményelhagyási és látogatási korlátozásokat vezet be a fenntartó hozzájárulásával.

Ennek értelmében a kapcsolattartás szabályai is változnak az alábbiak szerint:
Személyes látogatás az intézményen belül sem nyílt sem zárt térben nem megengedett.
Intézményen belüli látogatás indokolt esetben (pl: kegyeleti okból) egyedi méltánylással engedélyezett. A látogatásra ilyen esetben kizárólag védőöltözetben kerülhet sor, melyet az intézmény biztosít a látogató részére.
Az intézmény lakói az intézmény területét nem hagyhatják el, az intézmény teraszán és udvarán történő tartózkodás nem jelenti az intézmény elhagyását, ezért a teraszon és udvaron történő tartózkodás lakóink számára engedélyezett.

Csomag továbbra is behozható, az alábbi formában:
Kérjük, a csomagokat kívülről fertőtleníthető, eldobható, névvel, szobaszámmal ellátott táskákban adják le, amit fertőtlenítés után ellátottjaink még aznap megkapnak.

A CSOMAGOT AZ INTÉZMÉNY BEJÁRATÁNÁL VESSZÜK ÁT:
MUNKANAPOKON 10:00-15:00 ÓRA, HÉTVÉGÉN 15:00-16:00 ÓRA KÖZÖTT.

Tekintettel a kialakult helyzetre szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek és Lakóinknak abban, hogy a látogatási tilalom alatt elegendő és szükséges információhoz jussanak, illetve a személyes találkozó helyett is kapcsolatot tarthassanak fenn egymással.

Kérem, hogy kapcsolattartási szándékukkal elsősorban a szociális asszisztens munkatársat keressék, munkanapokon 9:00 – 15:00 óra között ezzel is segítve és könnyítve az ápolást végzők terheit.

Szociális asszisztens munkatárs: Vasné Maka Renáta
Telefonszám: 06/32-560-083

Az alábbi lehetőségekkel is állunk szíves rendelkezésükre munkanapokon 9:00 – 15:00 óra között:
Írhat emailben üzenetet, levelet, melyet nagy betűkkel nyomtatva átadunk a címzettnek.
Azon lakóink számára, akik nem rendelkeznek telefonkészülékkel, vagy nem tudják azt használni telefonos beszélgetés lehetőségét is biztosítjuk.

Mivel nem tartózkodunk mindig telefonközelben, valamint munkakörünk nem erre a tevékenységre korlátozódik a telefonos beszélgetés időpontját egyeztetni kell.

Az egyeztetés telefonon és emailen lehetséges:
Tel.: 06/32-560-083
email: tgkpaszto@gmail.com

Lakóink egészségi állapotáról 06/32-560-080-as telefonszámon kaphatnak felvilágosítást.
Az egészségi állapotra vonatkozó tájékoztatást kizárólag az intézményvezető-ápoló és a szociális munkatárs adhat, munkanapokon 7:30 – 14:30 óra között.

Intézményvezető-ápoló: Szűcs Katalin Szociális munkatárs: Batári Diána
Tel.: 06/32-560-080

Lakóink általános állapotáról az alábbi telefonszámon 0-24 órában tudnak érdeklődni:
Tel.: 06/32-560-080

Kérünk mindenkit lakóink egészsége védelmében a látogatási és intézmény elhagyási, valamint kapcsolattartási szabályok betartására.

Együttműködésüket köszönjük!